Wednesday, September 23, 2009

Sunt beata, fumata, ametita si fericita. Fara nici un motiv sunt fericita. M-am impact cu EL, tipul din postul cu vrabiile, sau radunicile, sunt fumata, de-abia nimeresc tastatura, i-am fumat doua tigari lu mama si mi-e frica ca nu am sa ma opresc. Maine o sa ma trezesc cu o durere groaznica de cap, si nu imi pasa, la dracu cu tot, maine imi umpar tigari, ma ascund dupa casa si fumez, ca la carte. Am invatat sa fumez, m-a ivatat EL, de fapt, eu doar am exersat in seara asta. O sa miros a tigari si a alcool, sun incoereta, beata si fumata. Am plans ca m-am impcat cu el. Acum nu mai imi pasa, nu mai imi pasa de nimic. Macar o sa fac sex, dragoste, spuneti-i cum vreti, o sa vad si eu cum e bine (pana acum a fost nashpa...haha) judecati-ma, i don't give a shit...pacat ca Dana stie de blogul asta, tampenia asta de blog, hibridul asta de blog care trebuia sa fie secret, dar am scis intr-o seara ceva frumos si am vrut sa citeasca si Dana (Dana e prietena mea, sau cel putin asa cred, oricum sunt beata, oricum nu conteaza, ma simt bine).
Doamnelor care ma cititi, de un an de zile va citesc, va iubes, va admir, sunt o ciudata care citeste bloguri de mamici si va iubes. Mi-am dorit sa fiu o Mara, o Ada o ceva, dar sunt aici o adolescenta tampita si ratata, intarziata, care incepe facultatea peste o saptamana. Am halat de baie, yeeeee!!!!
Va rog, nu ma judecati gresit, va iubesc, si stiu cum ii cheama pe copii vostrii, haha...Ar trebui sa dorm, maine ma trezesc de dimineata si as mai fuma o tigara. O aprind, trag din ea, fumul imi intra in plamani, ma racoreste, ma invaluie, il scot usor, in rotocoale( nici nu stiam ca sunt i stare sa scot rotocoale) sunt ametita, si total nemultumita de viata mea... Aberez.... Si mai trag un gat de sampanie, sampania mea, primita de ziua mea, deci am tot dreptul sa ma imbat cu sampania mea :)) Apropo, a fost ziua mea, deci sa-mi traiesc. Chiar sunt beata :))

3 comments:

alina said...

Dianna, la multi ani! :)

alina said...

ps m-am luat de tigari in circumstante asemanatoare. regret ca am fumat (ani de zile). incearca sa nu faci nimic care sa ajunga mai tarziu motiv de regret! te imbratisez cu drag.

Dianna said...

hey, uite am intrat cu gandul sa sterg ultimele doua posturi si am gasit comentariile, multumesc pentru sprijin si pentru "la multi ani". o sa incerc sa nu las lucrurile sa scape de sub control. pupici :)