Monday, March 02, 2009

Acum, aici, din nou

Ca sa lamuresc nedumeriri, nu mi-am facut inca un blog, il aveam de mult timp, chiar inainte de Reverie, blog in care am pus si pun suflet, pe care il percep ca pe un copil, daca vreti, desi suna putin romantat, totusi, este ceva din mine, ceva scos din mintea mea.
Ideea e ca citesc multe bloguri facute pe blogspot, bloguri pe care as vrea sa comentez si nu pot din cauza restrictiilor. Asa ca m-am hotarat sa il aranjez putin pe aceasta, sa ii dau o fata noua, mai pe gustul meu, sa il folosesc pentru dejectii ce nu le-as arunca pe blogul oficial. Puteti sa il considerati o anexa, o amanta, un prizonier clandestin, sau doar o particica de suflet, depinde cum vede fiecare situatia.
Realittea este ca imi place sa scriu, asa ca voi scrie, pe amandoua blogurile, cum mi-o fi cheful. Si sper sa o fac cu drag, sa ma tin si de acesta cum o fac si cu celalalt, chiar daca o sa gasiti mai rar postari aici! Probabil ca o sa ma limitez mai mult la profan in spatiul asta virtual creat in urma cu 3 ani, cred, nici nu mai tin minte. Am avut trei posturi, pe care le-am sters, erau prea puerile, si nu ma mai reprezentau. O luam de la capat, imi plac inceputurile, si sper ca si voua, martorii muti ai "activitatii mele literare".
Ne citim, deci, in umatorul post. Pana atunci, aruncati un ochi pe Reverie

1 comment:

Ruxel said...

Suntem cu ochii pe tine. :)