Saturday, October 17, 2009

Si totusi...

...mi s-a facut dor de Bucuresti, dupa ca toata saptamana am plans si am asteptat cu infrigurare sa vina odata week-end-ul, sa vin acasa si sa dorm in patul meu, in caldura camerei mele (pentru ca nu ne-au dat caldura la camin, inca-cel putin asa sper), acum stau in pat si simt cum ma plictisesc, cum mi-e dor de merou, de ratb, de miile de figuri care ascund fiecare cate o alta poveste, de alagia aia ametitoare care imi da senzatia ca ma aflu intr-un film european, ca doar de doua saptamani de zile traiesc si respir intr-o capitala europeana, nu?
M-am trezit de multe ori icand ca urasc Bucurestiul in saptamanile astea doua, mai ales cand m-am ratacit, cand am luat troleul in sens invers, cand a trecut un domn "simpatic" cu masina printr-o baltoaca si m-a udat din cap pana in picioare, dar si cand mai imi trebuiau 5 bani(adica 5 mii) ca sa imi iau un senvis dintr-un automat de la metrou, dupa ce bagasem deja 55 lei si nu mai stiam efectiv ce sa fac. Asa ca am gasit solutia, am cerut la cineva... Pe moment a fost penibil, omul s-a uitat la mine si mi-a intins o hartie de 1 leu, am bagat-o in automat si mi-am luat senvisul, sa-i dea Dumnezeu sanatate lui si familiei lui, ca sa citez cersetorii in pielea carora m-am pus si eu pentru un moment. Acum rad, cred ca aratam foarte ciudat acolo, in fata automatului, moarta de foame si cu banii luati...data viitoare imi iau un pateu, zic!

Ce-am facut in astea oua saptamani (aproape doua saptamani), in parte am fost o mica freak, mai ales la faculta unde nu cunosteam pe nimeni si cu fiecare tentativa de socializare o dadeam mai rau in bara, pur si simplu nu stiu ce dracului sa zic, asa ca mi-am bagat picoarele si nu am mai zis nimic, am tacut si am asteptat, iar la final am ajuns la concluzia ca totul vine natural (ca si grija? :)). Deci, am reusit sa imi fac cateva cunostinte la scoala, sa scot cateva cuvinte si la cursuri, am invatat drumul camin-facultate si invers, de asemenea mi-am luat uggs, negre si adorabile, palton si saptamana viitoare sper sa imi iau si o geanta noua (acum depinde de buget, ma gandesc foarte serios sa ma angajez, sa am si eu banii mei).
Cursurile imiplac, desi sunt o gramada de lucruri noi, de nume de care nu am auzit in viata mea si tot felul de reguli tampite si complicate (sa nu mai zic de secretara acra). Cam atat pentru moment, revin curand.